Terassin rakentaminen

Terassin rakentaminen pihalle

Kesällä terassin rakentaminen on ajankohtaista

Terassin rakentaminen alkaa näin kesän tullen olemaan monelle ajankohtainen asia.

Mikä sitten vaikuttaa terassin rakentamisen hintaan? Terassin rakentamisen kustannuksiin vaikuttavat suoraan terassin koko, pohjatöiden määrä sekä käytettävä puutavara kansilautana.

Terassin rakentamisessa on syytä myös panostaa materiaalin valintaan. Käytetäänkö terassissa komposiittia vai puuta päällysteenä. Suosittelemme puuta koska kokemuksemme mukaan komposiitti haalistuu ajanmyötä ja menettää ulkonäkönsä nopeasti.

Terassin rakentaminen ja pohjatyöt

Terassin pohjatyöt tulee suorittaa huolella koska kaikki lähtee pohjista. Pohjien ollessa kunnossa terassi on pitkäikäinen ja kansilauta voidaan käsitellä öljyämällä jolloin pinta saadaan näyttämään uudelta ja nykyaikaiselta.

Kauttamme saat terassin rakentamisen avaimet käteen ratkaisuna tai vaikka osan kokonaisuudesta. Voit itse suunnitella ja toteuttaa osan terassin rakentamisesta tai sitten ulkoistaa koko projektin suunnittelusta toteutukseen meille.

Asiakas voi toimia apuna terassin rakentamisessa ns. apumiehenä tai sitten ihan terassin toteuttamisessa toisena timpurina.

Hoidamme tarvittaessa terassin rakentamiseen tarvittavien tarvikkeiden hankinnan ja lokistiikan työmaalle tai sitten asiakas voi itse hankkia tarvittavat tarvikkeet ja me vain toteutamme terassin rakentamisen.

Suoritamme myös vanhojen terassien kunnostamista ja huoltamista.

Kutsu meidät arvioimaan kohteesi ja annamme tarjouksen toteutuksesta. Arviokäyntimme on aina ilmainen eikä sido mihinkään. Saatat saada muutaman vinkin ammattilaisen näkökulmasta ja suoritamme työmme aina takuulla laadukkaasti.