Talon ulkomaalaus

Talon ulkomaalaus

Talon ulkopinnan maalaus tai huoltomaalaus

Kesän lähestyessä alkavat lähestyä myös talon ulkopintojen maalaustyöt. Ulkopintojen ja julkisivujen maalaus voi alkuun vaikuttaa helpolta mutta siihen liittyy paljon huomioon otettavia asioita.

Talon maalaaminen vaatii tarkkuutta ja keskittymistä yksityiskohtiin joita talon ulkopinta pitää sisällään. Tulee ulkomaalauksessa huomioida ei maalattavat pinnat kuten ikkunat, ikkunapellit ja ovet. Työturvallisuus on myös hyvä pitää mielessä ennen maalaukseen ryhtymistä.

Ulkomaalauksen työvaiheet

Rakennus Trombit tarjoaa kaikkiin työvaiheisiin talon maalaukseen ammattitaitoisen työnjohdon työvaiheiden suunnitteluun ja toteutukseen. Työnjohtomme kuuluu kaikkiin palveluihimme pienistä suuriin projekteihin.

Työturvallisuus on tärkein huomioitava asia ulkomaalauksissa, koska työskentelykorkeus on monesti normaalia maalaustyötä korkeammalla. Nostimella tai telineillä suoritettava maalaustyö vaatii työturvallisuuteen perehtynyttä ja työnsä ammattilaista.

Käytämme talon ulkomaalauksissa Tikkurila tuoteperheen maaleja niiden laadukkuuden takia. Suoritamme tarvittaessa maalaukset myös muiden valmistajien maaleilla.