Salaojaremontti ja salaojitus

Salaojaremontti ja salaojat kuntoon

Salaojien ja hulevesien remontti

Toteutamme salaojien ja hulevesien remontteja. Salaojat ovat tärkeä osa talon rakenteiden kannalta. Puutteelliset salaojat aiheuttavat ongelmia talon rakenteissa sekä vaikuttavat sisäilmaan tuoden epämielyttävää hajua sisälle.

Kevät on kriittisintä aikaa ja kun lumet sulaa korostuu salaojien tarve erityisesti. Salaojan tarkoitus on ohjata maaperässä oleva ylimääräinen vesi pois rakenteista ja pitää perustukset kuivina.

Puutteelliset tai salaojat joita ei rakennuksissa ole pääsee maahan tivistynyt kosteus suoraan rakenteisiin.

Oikein toteutetut salaojat pitävät rakenteet kuivina ja sisäilman rakennuksessa puhtaana. Riittävä sorapeti talon vieressä suodattaa taloon päin kertyvän veden salaojiin.

Patolevyt talon perustuksissa turvaa että kosteus ei imeydy rakenteisiin vaan patolevy ohjaa veden pois perustuksista.

Salaojaremontin työvaiheita salaojituksessa

Mikä vaikuttaa salaojaremontin hintaan?

Salaojaremontin hinta muodostuu monestakin asiasta kuten kaivettavan maapinnan syvyydestä, poisvietävävän maa-aineksen määrästä sekä salaojaremonttiin tuotavan soran määrästä.

Suosittelemme kutsumaan asiantuntijan paikan päälle arvioimaan kustannukset ja tekemään suunnitelaman toteutuksesta.

Monesti kannattaa panostaa hintaan koska kustannukset ovat monesti työmäärään nähden vakiot ja vaikuttaa suoraan laadukkaaseen lopputulokseen ja takaa salaojien toimivuuden.

Salaojaremontin katselmus tarjousta varten on veloitukseton ja mukana usein on myös työnjohtomme arvioimassa kustannuksia myynnin apuna. Työnjohtajamme takaavat ja valvovat jokaisen toteutuksemme onnistuneen lopputuloksen ja laadun kohteissamme.

Ota yhteyttä niin autamme arvioimaan kustannukset ammattitaitoisesti kohteessanne.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin palvelustamme ja laadusta videoilla joussa asiakkaamme kertovat yhteistyöstä kanssamme.

Olipa kyse pienestä tai suuresta rakennusprojektista, olemme asiakkaan tukena alusta loppuun saakka.

KYSY LISÄÄ MYYNNISTÄMME

Myyntipäällikkö
Joonas Ikonen
[email protected]
045 645 99 99

Salaojaremontin rahoitus