Koronavirus Tiedote

Tiedote Koronaviruksesta

TIEDOTE ASIAKKAILLE, TYÖNTEKIJÖILLE JA YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

Päivitetty 16.3.2020 klo 15:45

Rakennus Trombit Oy turvaa toimintaansa kriisitilanteessa.

Osa hallinnon henkilöstöstä työskentelee etätöissä turvataksemme yrityksen toiminnan ja työmaiden sujuvuuden kriisitilanteessa.

Tiedotamme muutoksista tällä sivulla. Seuraamme THL:n ohjeistusta ja toiminta mallia.

Tilanteen muuttumista voi seurata Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Ulkoministeriön verkkosivuilta (www.thl.fi ja www.um.fi).

Pyydämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tiedottamaan muutoksista omassa terveydentilassa  jotta pystymme reagoimaan nopeasti muuttuvaan tilanteeseen ja estämään koronaviruksen leviämistä omalta osaltamme.

Kiinnitämme tällä hetkellä erityistä huomiota työmailla työskentelyyn ja työmailla vieraileviin henkilöihin.  

Kiitämme ymmärryksestä tilannetta kohtaan!

Päivitetty 11.3.2020 klo 8.00

Koronavirus tiedote

Ohje Rakennus Trombit Oy:n toimipisteessä vieraileville sekä työmailla työskentelevälle henkilöstölle koronavirukseen liittyen

Seurauksena viimeaikaisesta kehityksestä koronavirusepidemian osalta, Rakennus Trombit Oy pyrkii turvaamaan toimintansa häiriöttömän jatkumisen sekä työntekijöidensä ja asiakkaidensa turvallisuuden kaikissa Rakennus Trombit Oy:n toimipisteissä ja työkohteissa.

Osana koronavirukseen liittyvien riskien hallintaa Rakennus Trombit Oy:llä on käytössä seuraava pakollinen ohje koskien työmailla ja toimipisteessä vierailua sekä yhteistyökumppaneiden luona asiointia:

Rakennus Trombit Oy:n työmailla voivat vierailla vain henkilöt (tavarantoimittajat, asiakkaat ja muut yhteistyökumppanit), jotka eivät ole 14 päivään vierailleet tartuntavaara-alueella tai matkustaneet tartuntavaara-alueen läpi tai ollut kontaktissa yli 10 minuttia pidempään henkilön seurassa jolla on epäilty tai syytä epäillä olevan koronavirus tartunta.

Tällä hetkellä (11.3.2020) THL määrittelee epidemia-alueeksi seuraavat: Manner-Kiina, Iran, Etelä- Korea, Italia, Tirolin alueen hiihtokeskukset Itävallassa, sekä Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltio.

Tilanteen muuttumista voi seurata Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Ulkoministeriön verkkosivuilta (www.thl.fi ja um.fi).

Toimituksiin ja työskentelyn turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä Rakennus Trombit Oy:n omaan yhteyshenkilöönne, työnjohtoon tai asiakaspalveluumme

 

Rakennus Trombit Oy
Niittylänpolku 7,
00620 Helsinki

09 428 928 36
Toimisto(a)trombit.fi

Yhteistyöterveisin
Rakennus Trombit Oy

Ohjeet käsienpesuun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *